Bryo Ambassadeur

Ambassadeur OV

Op de Voka Ambassadeursverkiezing in de Oude Vismijn te Gent haalde Hallellujah! (Gent) de award Bryo Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2017 binnen.

Founders Dieter De Vos en Pieter Dejonghe willen met Hallellujah! bedrijven helpen om op leuke en tastbare manieren de motivatie van medewerkers te versterken. 

 Say Hallelujah! Say What?

 “Hallelujah! is in één woord een personeelsmotivator. Wij inspireren bedrijven met ludieke maar vooral verrassende wonderbrekingen voor het personeel tijdens de (middag)pauze of aansluitend op de werkuren. Zo zorgen we enerzijds dat het bedrijf maximaal operationeel blijft en anderzijds voor een enorme motivatieboost bij het personeel.”

 Bryo, de heilige graal voor jullie?

 “Het bryotraject, maar zeker ook de medewerkers van Voka, hebben ons tijdens onze eerste jaar een enorme boost gegeven. Maar ook de mogelijkheid om ons verhaal te doen aan een groot netwerk was een enorme meerwaarde. Hun geloof werd al snel duidelijk toen Voka bij ons aanklopte om hen te helpen met de motivatie van hun personeel.”

En nu? Ambities die reiken tot aan de hemel?

“Zeker! Onze is visie dan ook niet voor niets: Tegen 2125 willen we alle burn-outs blussen en alle bedrijven ter wereld een happy ending bezorgen!”

Meer info over Hallelujah! www.hallelujah.be