Bryo Nieuwjaarsessie

Vrijdag 27 januari kijken we vooruit op het komende Bryojaar. Samen met economisch trendwatcher, Michaël Van Droogenbroeck, bekijken we wat startups betekenen in de economie van de toekomst. Zijn doordachte economische kennis kan ons een bredere scope van de markt geven. Wat is zijn visie voor 2017 en hoe kunnen we dit implementeren? We ontdekken het graag samen met u!

Het wordt ook de ideale gelegenheid om te netwerken met Bryo’s over gans Vlaanderen. Wij zorgen voor een originele en gezellige locatie met ruime parkeermogelijkheden. We sluiten af met verschillende streedfood gerechtjes  en een drankje.

We starten de avond met een speeddating binnen het brede Bryonetwerk (Bryo’s onder elkaar en klankborden). Maak nu je netwerkprofiel aan en plan vanaf een week voor het event meetings met andere ingeschrevenen!

Programma
Welkom vanaf 17u30.
18u: Speeddating
19u30: Keynote – Michaël Van Droogenbroeck – Startups en de economie van de toekomst
20u30: Netwerkmoment met foodspots

Locatie
Verbeke Foundation
Westakker
9190 Kemzeke (Stekene)
www.verbekefoundation.com

Dit event is exclusief voor Bryo's  en Bryo Klankborden.
Inschrijven
kan als je hiervoor een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.