Je bent een ondernemer met groeipotentieel en reeds gestart met je project

Bryo StartUp

 

VOOR WIE?

Je hebt jouw bedrijf reeds opgestart maar ervaart al snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het ondernemerschap. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan ervaren experten doe je de kennis op om de eerste maanden en jaren succesvol door te komen. Samen zorgen we ervoor dat je de eerste valkuilen kan vermijden.

 

WAT?

Kick-off: aftrapmoment waarbij je kennis maakt met de deelnemers uit je groep. Samen bepalen we de behoeftes en noden van de groep die een aanzet zullen vormen voor de thema’s van de groepssessies.

Themasessies: samen met gedreven collega Bryo’s uit jouw regio bespreekt je vraagstukken zoals ‘waar vind ik financiering voor mijn idee’, ‘hoe maak ik van mijn idee mijn inkomen’, ‘wie vormt het dreamteam voor mijn onderneming’,… Je spreekt met ondernemers en experts met zinvolle ervaring over het thema in kwestie. De sessies zijn een buitenkans om je project in al zijn fasen af te toetsen. De aanpak is praktisch en interactief.

Business dates: je krijgt de kans om ontmoetingen in te plannen met experts en ondernemers die je kunnen verder helpen met je project op basis van de vragen die je hen voorlegt.

Antwoord op je individuele vragen: je Bryo-coach biedt gedurende het hele traject antwoord op je individuele vragen en kan je doorverwijzen naar de gepaste expert uit het Voka-netwerk.