Je bent een toekomstig ondernemer of groeistarter, je gelooft in je idee maar hebt nog geen gevalideerd businessplan

Bryo StandUp

 

VOOR WIE?

Iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu het beste is; of omdat je nog geen concreet idee hebt of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is. Samen verfijnen we de ideeën, bouwen we er een business model en financieel plan rond en evalueren we het business plan op zijn sterktes en zwaktes. Op het einde van dit traject ben jij klaar voor de grote beslissing: doe ik het of doe ik het niet?

 

WAT?

8 intensieve werkbijeenkomsten: je werkt gespreid over 3 maanden samen met een 10-tal andere ondernemers en onder begeleiding van je coach je ondernemingsplan uit.

Antwoord op je individuele vragen: er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken, voor vragen kan je steeds bij je coach terecht.

Deelname aan een business date: tijdens een businessdate krijg je de kans ondernemers en experts met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht die vragen te stellen waarop je een antwoord zoekt. Je komt ook in contact met de deelnemers van andere Bryo-trajecten uit je regio en maakt op die manier kennis met het brede Bryo netwerk.